Fitopiling


 

Fitopiling je intenzivni prirodni piling od mljevenih slatkovodnih algi koji uspješno i brzo riješava problem akni različitog tipa i uzroka kao i problem hiperpigmentacija različitog uzroka i starosti. Nakon terapije koža je čista, prosvijetljena i sjajna. 

Prednost fitopilinga u odnosu na slične pilinge je ta što dijeluje na sve slojeve epiderma, apsolutno bez štetnih posljedica. Svi sastojci Fitopilinga su prirodne biološke aktivne supstance, koje izazivaju brzo perutanje površinskog sloja kože i aktivno utječu na normalizaciju metabolizma elemenata u koži  (elastičnost i zategnutost kože). Biološko dijelovanje pilinga ostvaruje se putem poboljšanja metabolizma tkiva. Za razliku od drugih vrsta pilinga, fitopiling ima produženo dielovanje, što znači da se poslije 2-3 tretmana postiže poboljšanje stanja kože. On je izvanredna alternativa kemijskim pilinzima, zato što prilikom primjene fitopilinga u koži ne dolazi do koagulacije bijelančevina. Fitopiling je veoma efikasan, daje brze rezultate, bez traumatiziranja kože i ne izaziva komplikacije u periodu poslje pilinga.

Tretman može biti malo neugodan s obzirom na to da aktivni biljni sastojci mogu imati osjećaj peckanja, ali ne brinite, peckanje znači da fitopiling dijeluje i da će brzo proći. Nuspojava može biti crvenilo kože. Poslje 3-5 dana koža se počinje guliti.
Preporucuje se serija od 3 - 5 tretmana.


 

Želite rezervirati termin? Napravite to još danas!

Najstručniji i najkvalitetniji tretmani vas očekuju!