Ultrazvučna špatula


 

Kako izgleda tretman? 

Ultrazvučni vibrirajući valovi koji se šire putem sonde u obliku „špatule“ omekšavaju kožu te povećavaju aktivnost i propusnost stanice, uz trostruki učinak:

- Dubinsko čišćenje
- Ultrazvučni piling - specifične vibracije raspršuju vodu pri dodiru špatule s kožom, te osiguravaju sužavanje proširenih pora, uklanjanje odumrlih stanice te dubinsko čišćenje nečistoće, čak i cista.
- Penetracija aktivnih sastojaka - sonoforeza omogućuje uvođenje u tkivo molekula aktivnih sastojaka nanesenih na kožu, putem ultrazvučne energije koja mikro vibracijama na epidermi povećava kinetičku energiju molekula

Riječ je o tretmanu bez primjene pare i istiskivanja prištića
Ultrazvučno čišćenje kože je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučnog čistača također se koristi za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje, jer ne oštećuje kožu, te ne postoji mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling uz redovitu uporabu ultrazvučni čistač smanjiti će učestalost mitesera i akni.


 

Želite rezervirati termin? Napravite to još danas!

Najstručniji i najkvalitetniji tretmani vas očekuju!