Cilj našeg rada je da se Vi osjećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakome trenutku.

U veoma ugodnom ambijentu našega salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži.

Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije.

Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na našem tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksacija.

U našem salonu ljepote pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i anticelulitnu masažu; također, svim damama koje se žele osloboditi dlačica, nudimo i usluge depilacije.

Ukoliko želite koži Vašega lica vratiti sjaj, u salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu i ukloniti tragove umora.

Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.


 

Najkvalitetnija kozmetika

Kozmetički salon Glitter&Glam nudi Vam kompletnu kozmetičku uslugu na jednome mjestu, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike (Afrodita).

Stručno osoblje

U veoma ugodnome ambijentu našega salona dočekati će Vas profesionalni tim kozmetičara.

Revolucionarni tretmani

Kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije,vakuma,lipo lasera i elektrostimulacije.

Velika ponuda tretmana

Pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i sve vrste masaža i usluge depilacije.

Osvježite svoje tijelo

U salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu, ukloniti tragove umora i vratiti Vam sjaj.

Zablistajte uz nas

Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.


 
test
test
 

Želite rezervirati termin? Napravite to još danas!

Najstručniji i najkvalitetniji tretmani vas očekuju!