IDELAN PARFEM ZA DOČEK NOVE GODINE

Budući da u Novoj godini uvijek poželimo nešto promjeniti, bilo da je u pitanju izgled ili nešto unutar nas, ona označava početak novog perioda vašeg života. Čak i najsitniji detalji vezani za vas i vaš život mogu značiti promjenu, stoga će vam čak i promjena parfema pomoći da se osjećate bar malo drugačije. U novogodišnjoj noći treba da zablistate u punom sjaju, tako da vam treba i neki parfem koji će vam pomoći u tome. Umjesto nježnih i slatkih parfema, za ovu priliku izaberite nešto jako. Parfem koji će naglasiti vašu drskost i provokativnost. S takvim parfemom i outfitom koji odaberete, svi će se okrenuti za vama gdje god prođete, pa će i vaše samopozdanje biti veće. 1994. godine Pacco Rabanne lansirao je na tržište parfem pod nazivom XS.

Iako pripada kategoriji cvijetnih parfema i veoma je osvježavajući, ono što mu daje moć jesu note mentola, sandalovine i jasmina koje posjeduje. Osim parfema, XS možete pronaći kao toaletnu vodu, losion za tijelo, te dezodorans. Prema komentarima pronađenim na forumima, ovaj parfem preporučuju mnoge žene koje su imale priliku da ga probaju. Kako kažu, uz njega se osjećaju svježe, opušteno i samopozdano, a tako se i trebate osjećati u novogodišnjoj noći. Za nešto malo smjelije, i one koji vole jake parfeme, preporučujemo LITTLE BLACK DRESS, Avon.

Bezvremenski, elegantan i uvijek moderan parfem. Potreban je svakoj ženi kao i mala crna haljinica. Naručite ga prije praznika i naglasite svoju provokativnost i drskost. Pri odabiru parfema za Novu godinu, pripazite i na to da parfem bude noćni. Naravno, dnevni parfemi odgovarat će prilici također, ali za potpun učinak noćni parfem bit će ipak bolji. Posavjetujte se sa prodavcem i iskoristite blagdanske popuste u gotovo svakoj kozmetičkoj trgovini, posebno na parfeme,uz prigodne poklone koje možete dobiti. Zapamtite, da svojstvo parfema otkriva i vaše osobine, vaš karakter, dominaciju i jačinu, stoga pokažite svoje pravo lice.

Započnite Novu godinu u sasvim novom svjetlu i pokažite da ste jaka i nezavisna žena, u čemu vam može pomoći čak i pravilan izbor parfema. Nadamo se da će vaši novogodišnji blagdani biti zanimljivi i uzbudljivi, te da ćete se zabaviti kao nikad do sad.

Sretna Nova godina !

Objavljeno dana