Sjajite kao zvijezda: savjeti za savršeni look

Glitter glam look je savršen način da se vašem izgledu doda dodatna doza sjaja i sofisticiranosti. Kako biste postigli savršen glitter glam look, potrebno je poznati neke ključne trikove i tehnike. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko savjeta kako bi vas glitter glam look činio zvijezdom svake prigode.

Priprema kože

Prije nego što počnete sa šminkanjem, važno je pripremiti kožu. Očistite i hidratizirajte kožu laganom kremom kako bi bila mekana i spremna za šminku. Ovo će vam omogućiti da glitter jednolično i trajno prianja na kožu.

Baza za glitter

Kako bi se glitter učvrstio i ostao na mjestu, potrebno je koristiti bazu za glitter. Ova specijalna baza se nanosi na kožu prije glittera i omogućava mu da se lakše i ravnomjernije nanese. Bazu možete nanijeti prstima ili četkicom, ovisno o tome gdje želite primijeniti glitter.

Odabir glittera

Odabir pravog glittera je ključan za savršeni glitter glam look. Postoje različite veličine i boje glittera, pa je važno odabrati one koji će najbolje uklopiti u vaš makeup. Ako želite postići suptilniji i elegnatan look, preporučujemo vam sitniji glitter, dok će veći glitter dati dramatičniji i izraženiji efekt.

Primjena glittera

Glitter se može primijeniti na različite dijelove lica, ovisno o željenom efektu. Ako želite naglasiti oči, nanijete glitter na poklopce ili ispod donjih trepavica. Ako želite da vaš look bude još dramatičniji, možete nanijeti glitter i na obrve. Također, glitter se može primijeniti i na usne, kako biste dobili puni i sjajni izgled usana.

Fiksiranje glittera

Kako bi se glitter učvrstio i ostao na mjestu čitav dan ili noć, potrebno je koristiti fiksirajući sprej. Ovaj sprej se nanosi na kožu nakon što ste primijenili glitter i pomoću njega će se glitter učvrstiti i spriječiti da se širi po licu.

Objavljeno dana