Zabavite se s glitter glam: kako dodati svjetlucanje u svoj život

Glitter glam makeup može biti vrlo zabavan i kreativan način da dodate svjetlucanje u svoj život. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko ideja kako da se zabavite s glitter glam makeupom i stvorite zabavan i jedinstven izgled.

Organizirajte zabavu s glitter glam temom

Organizirajte zabavu s glitter glam temom i pozovite svoje prijatelje da se pridruže zabavi. Možete organizirati zabavu u noćnom klubu ili u svojoj kući i zahtijevati da svi budu odjeveni u glitter glam stil.

Kreirajte svoj vlastiti glitter glam stil

Kreirajte svoj vlastiti glitter glam stil i eksperimentirajte s različitim nijansama glittera i tehnikama. Možete kombinirati različite nijanse glittera i stvoriti jedinstven i zapažen izgled.

Koristite glitter na neobičnim mjestima

Koristite glitter na neobičnim mjestima kako biste stvorili neobičan i jedinstven izgled. Možete nanijeti glitter na unutarnji dio oka, na obrve ili na čelo kako biste stvorili neobičan i originalan izgled.

Kombinirajte glitter s drugim sastojcima šminke

Kombinirajte glitter s drugim sastojcima šminke kako biste stvorili jedinstven i zapažen izgled. Možete kombinirati glitter sa satenom, mat ili metaliziranom teksturom kako biste stvorili kontrast i dodali dodatnu dimenziju vašem glitter glam looku.

Eksperimentirajte s različitim tehnikama

Eksperimentirajte s različitim tehnikama kako biste našli one koje vam najviše odgovaraju. Možete pokušati različite tehnike nanosa glittera, kao što su glitter cut crease, glitter ombre ili glitter wing.

Objavljeno dana