Što je to i kako koristiti koloidno srebro?

Za preventivu: po 1 čajnu žličicu na dan, kod bolesti možete povećati na doze 3 x po 3 čajne žličice na dan u od trajanju 14 dana.

Za kurativu: Kod akutnih stanja preporučena je upotreba 30 ml triput na dan. Kod kroničnih tegoba preporučena je doza između 20 i 30 ml triput na dan najmanje tjedan dana (do 1 l koloidnog srebra).

Prehlada, gripa, bolno grlo: Grgljajte jednu veliku žlicu pripravka svaki sat, zatim progutajte. Upotrebljavajte dok se stanje ne poboljša.

Sinusi, uši: Kapi uzimajte svakih 15 minuta do poboljšanja, zatim svaki sat do potpunog poboljšanja stanja.

Koža: Nanosite ga izravno na otvorene rane i ozljede kako biste spriječili površinske infekcije. Koloidno srebro ne uzrokuje osjećaj pečenja na ranama i opeklinama.

Akne: Lice temeljito operite i četiri puta na dan isperite malom količinom koloidnog srebra. U razdoblju nastanka akni time se sprečava izbijanje akni i koža ostaje stalno čista.

Ekcemi i osip: Koloidno srebro vatom blago utrljajte u zahvaćenu površinu. Možete ponoviti više puta, tako da površina ostane vlažna. Oboljelu površinu možete pokriti i gazom namočenom u koloidno srebro i ostaviti je dulje na koži.

Bradavice: Pokrijte bradavicu malom gazom natopljenom s nekoliko kapi koloidnog srebra. Pobrinite se da gaza bude stalno navlažena.

Posjekotine i modrice: Nanesite koloidno srebro izravno na otvorenu ozljedu upotrebom gaze ili poveza. Koloidno srebro može se upotrebljavati samostalno ili zajedno s drugim medicinskim sredstvima.

Želučane i crijevne tegobe: Konzumirajte 3 x po jednu čajnu žličicu koloidnog srebra na dan u slučaju loše probave, parazita, dijareje ili drugih crijevnih tegoba. U slučaju ozbiljnijih tegoba koloidno srebro razrijeđeno čistom vodom može se upotrijebiti u većim količinama (15 ml koloidnog srebra razrijeđeno u 2 dl vode).

Dezinfekcija vode: Za dezinfekciju vode u litru vode ulije se jedna čajna žličica koloidnog srebra, dobro promiješa i pričeka najmanje šest minuta.

Upotreba za životinje: U vodu za piće dodajte jednu žlicu pripravka kod svakog mijenjanja vode. Kod ozbiljne bolesti kapaljkom dozirajte po jednu žličicu triput na dan u njušku dok se stanje ne poboljša.

Biljke: Koloidnom vodom poprskajte oboljele dijelove biljaka ili zalijte korijen.

Konzerviranje hrane: Pola čajne žličice koloidnog srebra na litru proizvoda u hrani konzerviranoj kod kuće sprečava rast bakterija, virusa i gljivica.

Objavljeno dana